YOU

Din Septembrie 2019, îngrijim cu dedicare visele și pasiunile adolescenților și tinerilor printr-un program complex de workshopuri, cursuri și discuții libere la școala Victory of Art , în București. Alături de un panel de mentori în dezvoltare personală, business, arte, educație și știință, derulăm consecvent întâlniri pentru dezvoltarea personală și profesională a adolescenților și tinerilor cu vârste între 13 și 21 de ani, la care accesul este gratuit, în baza înscrierii prealabile și a locurilor disponibile. Vom înainta în 2020 alături de ei, și de mulți alții, cu miza că tinerii au nevoie să fie ascultați, înțeleși, ghidați, și, mai presus de toate, încurajați să își descopere, dezvolte și aplice aptitudinile naturale și pasiunile.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

111 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

In beneficiul: YOU

Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii
31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: YOU

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

111 RON

Suma:

2

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

21 de bucurii

Împreună, susținem adolescenții Sunt Julieta Georoiu, actor, profesor de actorie cu o experiență de peste 20 ani, în care am făcut sute de cop

1,000 RON Target
111 RON Suma
4 Donatii
11.1% Complete